Rodi

Kunst- en antiekexpositie in Slot Schagen

Beeldhouwwerk van Monique Vink. (Foto: aangeleverd)

REGIO - In Slot Schagen is zaterdag 24 en zondag 25 november een grote verkoopexpositie die de echte kunstliefhebber niet mag missen.

Monique Vink maakt beelden van brons en keramiek en laat zich inspireren door de mens. “De beweging en emotie vastleggen in een beeld is voor mij een grote uitdaging.” Ook geeft zij in haar Atelier in Schagen dagelijks workshops en lessen waarbij het plezier en de beleving bij het maken van een beeld voorop staat! Primeur: Tijdens deze expositie wordt één van de eerste grote bronzen beelden tentoongesteld. Kijk ook eens op www.moniquevink.nl.
Jaap Hoeksma is glaskunstenaar. “Alle kleuren, vrije vormen en bewegingen wil ik schilderen als in glasobjecten. Figuratief naar een lyrisch abstract. Het werken met glas en met name het glasfusing, het versmelten van gekleurde delen glas tot een glasobject. Het is elke keer een feestje met het schilderen en werken in glas. Kleuren, vormen het gaat vanzelf, vrijheid in gevoel.” Meer informatie is te vinden op www.jaaphoeksma.nl.
Peter en Monique Kroone hebben zich gespecialiseerd in de verkoop van antieke sieraden en juwelen: stuk voor stuk handgemaakt en uniek. Mooie briljant sieraden, Art Deco-juwelen, vintage sieraden en ook de streekdracht sieraden van onder meer de West-Friese streekdracht behoren hiertoe. Nieuwsgierig? Kijk alvast in hun webshop www.antiekesieraden.nl.
Zaterdag 24 en zondag 25 november open van 11.00 tot 17.00 uur; de entree is gratis. Slot Schagen is te vinden aan het Slotplein 4 in Schagen.

Artikel geplaatst op dinsdag 20 november 2018 - 12:50