Rodi

Buiten Zorg in Zuid-Scharwoude geheel vernieuwd
Nieuwe start gepaard met open huis

Buiten Zorg is getransformeerd in een prachtig vernieuwd gebouw, waar mensen zelf bepalen hoe ze oud willen worden. (Foto's aangeleverd)

ZUID-SCHARWOUDE - Het gaat goed met Buiten Zorg. De verbouwing in het kader van de Tweede Jeugd is bijna klaar en sinds 1 december is er een nieuwe zorginstelling die 24 uur per dag aanwezig is: AristoZorg. Hiermee is nu en in de toekomst intensieve zorg in Zuid-Scharwoude gewoon mogelijk in een prachtig vernieuwd gebouw, waar mensen zelf bepalen hoe ze oud willen worden.

De nieuwe start betekent dat belangstellenden zich vanaf heden voor een woning kunnen aanmelden. Dinsdag 11 december kunnen zij tussen 14.00 uur en 16.00 uur terecht om de woningen te komen bekijken en van een traktatie te genieten in het restaurant van Chantel’s Mengelmoes of een kijkje te nemen bij kapper Frans en pedicure Gea Dubbeld. De medewerkers van Makelaar Van der Linden staan klaar om belangstellenden rond te leiden en te woord te staan. Ook zijn er medewerkers van AristoZorg aanwezig voor informatie over de zorgmogelijkheden. Wie niet kan wachten, kan voor meer informatie terecht bij verhuurmakelaar Van der Linden. Bel naar telefoonnummer 088 533 0000. Kijk ook op www.buitenzorg.info.

Artikel geplaatst op maandag 03 december 2018 - 14:40

Foto's