Rodi

Feestjaar voor Van ’t Riet

NOORD-SCHARWOUDE - Van ’t Riet bestond dit jaar 25 jaar en heeft het hele jaar door ‘getrakteerd’ op leuke acties, want 'wie jarig is trakteert!' Verschillende mensen zijn verrast met bijvoorbeeld een jaar lang een gratis inboedel- of opstalverzekering of een slipcursus. “Want”, redeneert oprichter en eigenaar Jan Dirk van ’t Riet met een grote glimlach, ”we staan natuurlijk voor u klaar bij een schade, maar het is nog altijd beter om dit te voorkomen.”


“In de afgelopen 25 jaar heeft Van ’t Riet zich ontwikkeld van een verzekeringskantoor tot een financiële ontzorger voor zowel de particuliere als de zakelijke klant met verzekeringsspecialisten, hypotheekadviseurs (franchisenemer van De Hypotheker), pensioenadviseurs en een eigen makelaarskantoor. Onze visie is echter in de kern steeds hetzelfde gebleven. Wij hechten grote waarde aan persoonlijk contact. Dan pas kan je een goed (totaal)advies geven of kunnen onze eigen schadebehandelaars bij schades de belangen beter behartigen. Want vaak genoeg stuiten wij op zaken waar de klant niet bij stil heeft gestaan. Dat dit een absolute meerwaarde van Van ’t Riet is, horen wij ook van klanten terug en daar zijn wij erg blij mee.”
Van ’t Riet wenst iedereen fijne feestdagen en een goed begin van het nieuwe jaar! Hun voornemen voor 2019? Ook bij ú thuis aan tafel weer eens al uw financiële zaken en (woon)wensen doornemen en u een persoonlijk totaaladvies op maat geven! Bel gerust voor een afspraak: 072-5766300.
Van ’t Riet, Gildestraat 1, Heerhugowaard, Dorpsstraat 575a, Noord Scharwoude, 072-5766300, info@vanhetriet.nl, www.vanhetriet.nl, facebook.com/vanhetriet.

Artikel geplaatst op woensdag 19 december 2018 - 08:39