Rodi

Shhh... event in Roode Leeuw

Shhh… tell only your best friends! (Foto: aangeleverd)

ZUID-SCHARWOUDE - Na een heel jaar hard werken is het ook weer tijd voor ontspanning. Kerst! Een gezellige tijd met vrienden, familie, goede gesprekken en heerlijk eten. Maar hoe fijn zou het zijn om deze gezellige dagen dansend en ontspannen af te sluiten. Dat gebeurt op tweede kerstdag in de Roode Leeuw in Zuid-Scharwoude.


Ook Santa is zich hiervan bewust en heeft de organisatoren van Shhh... gevraagd om deze taak op zich te nemen. Tevens heeft hij hen gevraagd om deze kerst een speciale uitzondering te maken op de standaard leeftijdscategorie (25). Santa is namelijk ter ore gekomen dat ook veel 21窻 een keer los willen gaan op een Shhh... event. Bij hoge uitzondering vindt op tweede kerstdag dan ook een special 21 edition plaats, genaamd Xmashhh... (Santa meets Shhh...).

Nog niet bekend met een heerlijke avond Shhh...?

Shhh...betekent dansen op de lekkerste nummers van toen én nu (de leukste kersthits included). De gezellige, chique kerstbeleving wordt compleet door een sfeervol aangeklede zaal, een professionele cocktailbar, een luxe wijn/champagne kaart en uiteraard veel leuke verrassingen. Een avond Shhh… staat altijd garant voor gezelligheid en gekkigheid. Uniek bij Shhh… zijn de Celebration Tables. Deze chique aangeklede achtpersoons tafels zijn speciaal bedoeld voor vrienden, familie of collega’s die iets met elkaar te vieren hebben. Een verjaardag, een nieuwe baan, een verloving of gewoon om elkaars vriendschap te vieren. Het is een feestje binnen het feestje! De Celebration Tables gaan altijd gepaard met gratis cocktails, gekoelde flessen Sua, hapjes en een verrassing. But Shhh… tell only your best friends!
Entreekaarten en Celebration Tables zijn verkrijgbaar via Facebook (event: Xmashhh 21) of aan de deur.

Artikel geplaatst op woensdag 12 december 2018 - 09:38