Rodi

Juwelier Ed Ydo gaat voor goud

NOORD-SCHARWOUDE - Sint eruit, kerst erin. Op het moment van dit schrijven ligt de winkel volledig overhoop. Het is elk jaar weer een hele bedoening. Maar als alles 'erin zit' en we bekijken het eindresultaat dan overwint de trots. Want dat zijn we!", meldt Tiny Ydo.


"Dit najaar brachten we twee Zinzi folders en een Juweliersmagazine uit. Dat deed veel stof opwaaien omdat niet iedereen deze laatste kreeg. Maar als het mee zit is, komt het goed. Oudkarspel en een deel van Noord-Scharwoude ontvangen ook dit prachtige magazine volgende week. Met het verschijnen van de folders komt ook de collectie voor dit najaar binnen. En ik durf te beweren dat we weer prachtige collecties in huis hebben. Zoals altijd veel zilver, maar dit jaar ook weer eens goud! Je ziet het landelijk gebeuren; goud wordt weer gekocht! Goud is hip, trendy, maar ook zo mooi. Fijne kettinkjes met kleine hangers waarin vaak een briljantje. Mooie oorstekers, ringen en armbandjes. Zelfs Zinzi begeeft zich op het gouden vlak", weet Tiny.
Op horlogegebied is er veel. In de modetrends zetten Zinzi en Cluse hun beste beentje voor. Maar qua kwaliteitscollecties staan Seiko, Hugo Boss, Tommy Hilfiger en TW Steel bovenaan. Juwelier Ed Ydo is golddealer en mag de Seiko Astron lijn verkopen. GPS gestuurde horloges voor heren, in staal en titanium, met als boegbeeld tennisser Novak Djokovic. Ook de Premier serie van Seiko onderscheidt zich van de rest. Zeker wat betreft de automatic modellen waarbij het uurwerk zichtbaar is.

Instagram

Inmiddels is Juwelier Ed Ydo ook te vinden op Instagram. Op Facebook doet de juwelier al wat jaartjes mee, maar het fenomeen Instagram draagt bij om een jongere doelgroep naar de winkel te trekken. Met merken als Karma, Kalli Kalli en Imotionals lukt dat prima. Earparty’s en Armcandy zijn vaak vallende termen. De trend is twee of drie gaatjes in het oor en daar dan fijne, kleine symbol oorstekers in. En voor de prijzen hoef je het niet te laten.
"U leest: het team van Juwelier Ed Ydo maakt zich klaar voor het laatste stukje van het jaar. "We doen ons uiterste best om iedereen te voorzien van een passend sieraad of horloge. Er ligt genoeg! Rest mij nog u allen een hele gezellige decembermaand te wensen. Laten we samen 2018 positief afsluiten, om daarna vol goede moed 2019 in te stappen. Tot ziens in de winkel", besluit Tiny Ydo met een hartelijke groet. Juwelier Ed Ydo is gevestigd in de Dorpsstraat 598 in Noord-Scharwoude.

Artikel geplaatst op woensdag 12 december 2018 - 09:11