Rodi

Volop gezelligheid rond de feestdagen in 't karrewiel

Zanger Robbert Van der Steenhoven. (Foto: aangeleverd)

OUDKARSPEL - De laatste week van het jaar staat er weer genoeg te gebeuren in het altijd gezellige café 't karrewiel . Een biljarttoernooi, eindejaarsquiz en live muziek staan er op het programma. Op eerste kerstdag eerst even gezellig hapje eten bij de (schoon)ouders en nog even een borrel doen. Maar op een gegeven moment is dat thuiszitten leuk geweest en wat dan?


Op eerste kerstdag is er live muziek in 't karrewiel en dat is elk jaar een dolle boel. Deze keer komt Robbert Van der Steenhoven een feestje bouwen en dat kan hij als de beste! 't karrewiel is geopend vanaf 21.30 uur. Tweede kerstdag geopend vanaf 20.00 uur.

10 over rood biljarttoernooi

Zondag 23 december is het weer tijd voor het jaarlijkse 10 over rood biljart toernooi, dit is altijd een bargezellige avond waar de gezelligheid voorop staat . Dus zin in een leuk biljarttoernooi? Schrijf dan nu in (gratis) via telefoonnummer 0226 – 312868, en wacht daar niet te lang mee want vol is vol. Het toernooi begint rond 15.00 uur
Eindejaarsbal

Vrijdag 28 december ( 20.00 uur ) is het de laatste vrijdag van het jaar en dat wordt op zeer gezellige wijze gevierd met een eindejaarsbal onder leiding van Paul Vlaar. Wees er op tijd bij! De eindejaarsquiz staat zaterdag 29 december gepland en deze zit helemaal vol.
't karrewiel is te vinden aan de Dorpsstraat 719 in Oudkarspel. Iedereen vanaf 18 jaar is van harte welkom. Meer nieuws op www.cafekarrewiel.nl
N.B. 't karrewiel is kerstavond (besloten feest), oudjaarsnacht en 1 januari (besloten feest) gesloten.

Artikel geplaatst op woensdag 19 december 2018 - 15:52