Rodi

Feestelijke decembermaand bij Yvon’s bodyfashion

Stap gerust binnen bij Yvon’s bodyfashion in Noord-Scharwoude voor een mooi setje onder de kerstboom. (Foto: aangeleverd)

NOORD-SCHARWOUDE - December, en dan speciaal voor de kerst, is bij uitstek de tijd om een vrouw met mooie lingerie te verwennen. Wie wil nu niet verrast worden met een mooi setje onder de kerstboom? Dus mannen, schroom niet en stap gerust binnen bij Yvon’s bodyfashion in Noord-Scharwoude.


De winkel is feestelijk ingericht en hangt vol met prachtige lingeriesetjes, luxe nachthemdjes en mooie kanten tops. Voor elke vrouw is vast een mooi cadeau te vinden. Mocht de keuze te moeilijk zijn, biedt een mooie cadeaubon ook altijd uitkomst. Donderdagavond 20 december is er een speciale koopavond in het Hart van Langedijk. Het dorp is sfeervol verlicht en om het extra aantrekkelijk te maken om deze avond langs te komen ontvangt men bij Yvon’s 20% korting op alle lingerie. Niet alleen voor vrouwen, maar zeker ook voor mannen zijn er mooie kerstcadeaus te vinden in Yvon’s winkel. Zo heeft Yvon afgelopen maand het merk PFM aan het assortiment toegevoegd. PFM staat voor performance en dat is hetgeen waar ambassadeur Rico Verhoeven helemaal achter staat. De kickbokskampioen heeft eind vorig jaar meegeholpen aan het ontwerp van een eigen lijn. Bovendien zijn de boxers door hem zelf uitvoerig getest. Bij aankoop van een boxer uit deze collectie ontvangt men een introductiekorting van 10%.
Yvonne, Lida en Renée zijn klaar voor de gezellige laatste weken van het jaar en wensen iedereen hele fijne feestdagen. Voor meer informatie over de extra openingstijden zie de advertentie in deze krant.

Artikel geplaatst op woensdag 19 december 2018 - 15:45