Rodi

Kerstsfeer bij Dekker Anthuriums
Winkel geheel vernieuwd

Kerstsfeer bij Dekker Anthuriums. (Foto: aangeleverd)

WAARLAND - Bij Dekker Anthuriums hebben ze niet stil gezeten. De winkel van Dekker Anthuriums is verbouwd en heeft een eigentijdse en frisse uitstraling gekregen net als de nieuwe website. Met de kerst in aantocht is de winkel in kerstsfeer omgetoverd. Naast de mooie boeketten waarbij tropische bloemen de basis vormen zijn er ook tal van leuke kerstaccessoires en relatiegeschenken te koop en worden er gezellige kerstworkshops gegeven.


De kerstboeketten en stukken van Dekker Anthuriums zijn in de wijde omgeving een begrip. “We combineren mooie natuurlijke materialen met de bijzondere anthuriums uit eigen kwekerij”, zegt Pauline Dekker. “Daardoor kan van de lange houdbaarheid die zo kenmerkend is voor anthuriums lang genoten worden. Elk jaar is er meer vraag naar deze mooie kerstboeketten. Naast de kerstkleuren rood en wit zijn de bloemen in vele verschillende kleuren leverbaar. Voor het eerst dit jaar verkopen wij ook kerstaccessoires zoals bijzondere kerstballen, kaarsen en ballen met led-verlichting en prachtig vazen die echte kunststukjes zijn.”

Relatiegeschenken

“De anthuriums worden als boeketten verkocht, maar er worden ook prachtige vazen en schalen opgemaakt. Een idee om met kerst als cadeau of relatiegeschenk weg te geven.” Uiteraard worden de prachtige creaties niet alleen in de decemberperiode verkocht. Kom ook genieten van de kerstsfeer bij Dekker Anthuriums.
Dekker Anthuriums is gevestigd aan de Smeetsweg 12 in Waarland. Telefoon 0226-422358. www.dekkeranthuriums.nl. Geopend maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag 08.30 tot 16.00 uur. Zondag 23 december van 11.00 tot 16.00 uur.

Artikel geplaatst op dinsdag 18 december 2018 - 11:15