Rodi

‘We houden van messcherpe prijzen en full service’
Sani4all levert droombadkamers op maat

Erwin Peters en Debbie ter Horst in de showroom van Sani4all. (Foto: Vincent de Vries/RM)

BROEK OP LANGEDIJK - 'Wauw! Sani4all heeft een droombadkamer opgeleverd. Wát een pareltje, we zijn er verliefd op', aldus een van de online-reacties over het aanbod en de service van dé badkamerspecialist van Nederland. Een andere klant schrijft: 'Wel oppassen als je bij Sani4all naar binnen gaat hoor, want je bent verkocht!'


Zo'n zeven maanden geleden opende ondernemer Erwin Peters een gloednieuwe Sani4all-vestiging aan de Broeker Werf 12 in Broek op Langedijk. Met volle tevredenheid kijkt hij terug op de afgelopen periode, waarin hij en mede-adviseur Debbie ter Horst al menig tevreden klant de deur uit zagen gaan. Dat succes is niet zo verwonderlijk, want naast de zeer scherpe prijzen die Sani4all hanteert, werkt het enthousiasme van Erwin Peters superaanstekelijk. Neem alleen al de wijze waarop hij de telefoon opneemt; met een begroeting die onherroepelijk voor een brede glimlach zorgt.
"De kracht van Sani4all?", antwoordt hij desgewenst: "Dat zit 'm onder andere in de franchiseformule. Deze zorgt niet alleen voor spetterende acties, maar ook voor samenwerking met een aantal kernleveranciers. Met deze leveranciers zijn heel goede afspraken gemaakt, en dat ziet de consument direct terug in zijn portemonnee."

Rustige sfeer

In de showroom van Sani4all in Broek op Langedijk - met de ingang aan de voorzijde van de Middelmoot - is op de beneden- en bovenverdieping in totaal 600m2 aan tegels en sanitair te bewonderen. Erwin: "In een rustige sfeer kan de consument hier lekker rondsnuffelen al dan niet onder het genot van een verse kop koffie. We hebben een aantal complete badkamers tentoongesteld welke al vanaf €1.995,- worden aangeboden. Uiteraard houden we alle noviteiten op het gebied van sanitair nauwlettend in de gaten zodat we voor ieder wat wils in huis hebben."
Full service

Bij Sani4all houden ze van full service, waarmee de klant zoveel mogelijk wordt ontzorgd. "We werken met een aantal goeie zzp-ers die de badkamer desgewenst demonteren en installeren. Wie een complete badkamer aanschaft, kan met betrekking tot de installatie worden voorzien door deze vakmensen die ik al jaren ken”, meldt Peters die met klanten maar wat graag om tafel gaat om de badkamer van hún dromen te realiseren. "Debbie en ik beschikken beiden over de nodige ervaring in de branche, dus we nemen de klant graag mee op avontuur."
Voor het maken van een afspraak, bel 0226- 724742. Zie voor meer informatie www.sani4all.nl

Artikel geplaatst op woensdag 16 januari 2019 - 09:47