Rodi

Informatieavond cruises

Word geïnformeerd over de ultieme cruise-ervaring. (Foto: aangeleverd)

BROEK OP LANGEDIJK - Altijd al nieuwsgierig geweest naar een cruise? Kom dan naar de cruise informatieavond van The Travel Club Broek op Langedijk op 30 januari in Museum BroekerVeiling. Ontdek alles over de ultieme cruisevakantie. Of je nu van cultuur of natuur, luieren of lekker actief, strand of steden houdt: er is een cruise voor elke type vakantieganger

.
Cruisen wordt steeds populairder op de Nederlandse markt. En dat heeft een reden! Enerzijds wordt een cruisevakantie steeds betaalbaarder. Anderzijds zijn er steeds meer rederijen die zich richten op nieuwe doelgroepen zoals jonge stellen en families.
Bij een cruisevakantie zien vakantiegangers meerdere bestemmingen en behoeft de koffer maar één keer uitgepakt te worden. Alle maaltijden en entertainment aan boord zijn inclusief en van een hoog niveau. Er zijn grote schepen met zwembaden, glijbanen en vele restaurants en bars aan boord. Maar er kan ook worden gekozen voor kleine intieme schepen die de kleine havens aandoen.

Ultieme cruise-ervaring

Welke route kan worden gecruised? En met welk schip? Wat zijn de verschillen tussen de rederijen? Wat is inbegrepen aan boord? Het kiezen van de juiste route en het juiste schip is van groot belang voor de ultieme cruise-ervaring. The Travel Club helpt hierbij en organiseert in samenwerking met de Holland America Line, MSC Cruises en Friendship Cruises een informatieavond waarop belangstellenden middels diverse presentaties worden geïnformeerd.
Aanmelden kan per mail helen.klos@thetravelclub.nl of telefoon: 0226-752820. Entree € 2,50.

Artikel geplaatst op woensdag 16 januari 2019 - 16:23