Rodi

- Advertorial -
Meubelherstoffering bij De Stoelerij

Laat zitmeubelen opknappen door de vakmensen van De Stoelerij. (Foto: aangeleverd)

ZUID-SCHARWOUDE - De bekleding van uw bank heeft zijn beste tijd gehad, of u bent erop uitgekeken, maar de bank zelf zit nog prima? Laat hem dan opnieuw bekleden bij De Stoelerij! En blijft het bij alleen een nieuw stofje of gaat u liever voor leder? Hoe is het gesteld met de binnenkant van uw meubelstuk, is het polyether niet vergaan of zijn de veren stuk. Aan de buitenkant is het niet te zien. Kan de bank niet een paar centimeter omhoog? Dat scheelt met opstaan. Het team van De Stoelerij beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van meubelstoffering en kan uitstekend inschatten wat er mogelijk is en wat daarvand e kosten zijn.


De Stoelerij beschikt over een eigen meubelmakerij, dus mocht er onverhoopt toch iets stuk zijn aan de binnenzijde van de bank dan kan dat zonder al te veel moeite opgelost worden. "Voor ons staat service echt op de eerste plaats", aldus Cliff Smit van De Stoelerij. "Allereerst helpen wij de klant de juiste keuze te maken voor stof of leder. In onze stalenkamer hebben wij een een grote collectie meubelstoffen van vele stoffenleverancier. De uitgekozen stoffen en stalen mogen mee naar huis genomen worden om te zien of ze in het interieur passen. Als u eruit bent komen wij graag bij u langs om het meubel in te meten en aan de hand van uw stofkeuze kunnen wij geheel vrijblijvend een offerte maken. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan en dat is prettig voor u maar ook voor ons. Uiteraard bieden we garantie op de werkzaamheden die wij voor u gedaan hebben. Zo bent u vijf jaar lang verzekerd tegen tegen losse stiknaden, doorzakken van de bank na vervanging van het polyether of losspringende veren. Kortom, u hoeft zich nergens zorgen om te maken."
De Stoelerij heeft een grote collectie stoffen die met Easy Clean behandeld is, waardoor de kans op vlekken minimaal is. Maar wie zich wil verzekeren van een vlekvrije bank, heeft de mogelijkheid het nieuw gestoffeerde meubel voor vijf jaar te verzekeren tegen allerlei vlekken. Cliff: "Kortom, onbeperkt genieten van uw meubel waar u aan gehecht bent!"
De Stoelerij is te vinden aan de Kastanjelaan 15 in Zuid-Scharwoude. Telefoon 0226-700221.

Artikel geplaatst op maandag 21 januari 2019 - 15:31