Rodi

Juwelier Ed Ydo zoekt trendwatchers

Juwelier Ed Ydo zoekt trendwatchers. (Foto: aangeleverd)

NOORD-SCHARWOUDE - Dit is een oproep. Wie wil helpen? Bij Juwelier Ed Ydo doen ze het al jaren zelf. Jaar in, jaar uit, kopen ze in het voor- en najaar de nieuwste collecties horloges en sieraden in. En, eerlijk is eerlijk, dat is de afgelopen 34 jaar prima gelukt. Maar nu willen zij hun blik verbreden. "De markt verandert, onze klanten veranderen en het is altijd goed om open te staan voor nieuwe ideeën", aldus Ed Ydo.


"Daarom zijn we op zoek naar een team van zo’n 40 personen in diverse leeftijden. Een groep van 13 tot en met 15 jaar, 16 tot en met 18 jaar, 19 tot en met 21 jaar en 22 jaar en ouder. Zij krijgen een sneak preview van de allernieuwste collecties (horloges en sieraden)."
Juwelier Ed Ydo staat niet stil. Er zit altijd beweging in. Of dat nu via Facebook, Instagram of met de vernieuwde site is. "We proberen mee te gaan met onze tijd en niet in een tunnelvisie terecht te komen. Het aanbod op horloge- en sieraadgebied is enorm. De trends wisselen elkaar in rap tempo af. Daarom doen we langs deze weg een oproep: lijkt het jou leuk om ons te helpen, mee te denken, collecties te bekijken en hierover je mening uit te spreken, kom dan langs in de winkel en vul het formulier in. En wie weet ben jij eind februari (20, 21, 26 en 27 februari) één van onze nieuwe trendwatchers!"
Juwelier Ed Ydo is te vinden aan de Dorpsstraat 598 in Noord-Scharwoude.

Artikel geplaatst op woensdag 30 januari 2019 - 09:49