Rodi

- Advertorial -
Love is in the air... bij Juwelier Ed Ydo

NOORD-SCHARWOUDE - Er hangt liefde in de de lucht bij Juwelier Ed Ydo. Dat kan ook niet anders als je artikelen verkoopt die veelal met liefde te maken hebben. Zeg nou zelf, het is toch fantastisch om een mooi sieraad of horloge te ontvangen? Daarvan kun je nooit genoeg hebben. Met Valentijnsdag, 14 februari, is het een uitgelezen moment om eens stil te staan bij het waaróm je iemand een cadeautje gaat geven.


We leven in een wereld die hectisch, haastig en heftig is. We gaan maar door, elke dag weer. Stellen hoge eisen aan onszelf, maar ook aan onze omgeving. We leggen de lat hoog, willen veel. En het liefst in kort tijdsbestek. Dat dit niet altijd goed is, beseffen we ons terdege, maar we doen er niet zo veel aan. En daarom is Valentijnsdag een mooi moment om even stil te staan. Wie is nou eigenlijk de belangrijkste persoon in je leven? Laat je dat weleens blijken? Investeer je wel genoeg tijd en aandacht in die persoon? En… laat je ook daadwerkelijk vóelen dat je diegene echt waardeert? Nou kijk, en dan komt er een Valentijntje om de hoek kijken. Die zegt: 'Vandaag is de dag, vandaag is het Valentijn, vandaag mag ik jou de liefde verkondigen'. Niet omdat het moet, maar omdat het mag!
Sceptici onder ons zeggen dan: 'Valentijn, weer zo’n dag voor de middenstand". Maar dat is een duidelijke misvatting. Want gelukkig is die middenstand er, gewoon in je dorp, die je bij kan staan om juist dat ene echte, goede cadeau te verkopen, waarmee je kunt laten zien hoeveel je van iemand houdt. En wees eens eerlijk, zou de wereld er niet een stuk leuker uitzien als we die ander gewoon eens laten merken dat we hem of haar waarderen? Dat je blij bent dat die ander er is. Vriend, vriendin, man, vrouw, moeder, kind…
Er hangt dus wel degelijk liefde in de lucht! En als je het wil voelen, kom naar Juwelier Ed Ydo aan de Dorpsstraat 598 in Noord-Scharwoude. Kijk ook eens op www.edydo.nl.

Artikel geplaatst op maandag 04 februari 2019 - 10:09