Rodi

Valentijnsdag Verwenmoment bij FAIR-NU

De leukse Valentijnscadeaus vindt u bij de wereldwinkel. (Foto: aangeleverd)

LANGEDIJK - FAIR-NU cadeau- en wereldwinkel aan de Dorpsstraat 589 in Noord-Scharwoude heeft voor iedereen de leukste en origineelste Valentijncadeaus! Allereerst is er die heerlijke filterkoffie aanbieding, zie daarvoor de advertentie verderop in deze krant. Maar FAIR-NU heeft ook mooie halskettingen, schalen, home decoraties, en leuke cadeaupakketten, ook romantische! Een originele manier om iemand op Valentijnsdag te verrassen!

Daarmee steun je ook meteen een producent in een ontwikkelingsland, want met jouw aankoop wordt die op Valentijn ook verwend! Van elke aankoop gaat namelijk de extra fairtrade premie naar de boer of de producent van die prachtige artikelen. Daarmee kunnen zij hun familie en kinderen ondersteunen of extra investeringen in hun bedrijf doen.
Fairtrade dichtbij vinden wij ook belangrijk, daarom vind je nu bij ons in de winkel ook producten van lokale bedrijven, zoals het biologische meel van molen De Gouden Engel, of producten van de Kleine Ark uit Oudkarspel.
Dus aarzel niet en stap eens bij ons binnen, of kijk op onze website, daar kun je d.m.v. Google door onze winkel lopen. Er zit zeker ook iets voor je bij om jou Valentijn te verwennen! Tot ziens bij FAIR-NU aan de Dorpsstraat 589 in Noord-Scharwoude! PS: We zoeken nog winkelmedewerkers en hulp bij de inkoop, misschien iets voor jou?

Artikel geplaatst op woensdag 06 februari 2019 - 13:00