Rodi

December Outlet Weken bij Joop Harmans XL

Joop Harmans XL Fietsen en Scooters. (Foto: archief Rodi Media)

NOORD - Bij Joop Harmans XL in Amsterdam-Noord zijn de December Outlet Weken van start gegaan. In nauwe samenwerking met hun leveranciers zijn er diverse scootermodellen, fietsmodellen en accessoires ingekocht die tegen zeer aantrekkelijke prijzen worden verkocht.


Eén van deze modellen is de Sym Fiddle II scooter in 25 en 45 km uitvoering. Normaal kost deze scooter inclusief windscherm, Art 3 kettingslot en rijklaar 2117 euro. Nu tijdens de December Outlet 1749,00 euro. En wat te denken van andere aantrekkelijke aanbiedingen zoals een Union herenfiets, leren handschoenen en scooterhelmen. Nu een scooterhelm voor 39.95 euro. Ook zijn er extra Tucano beenkleden voor de scooter ingekocht. Deze zijn van een zeer goede kwaliteit, waarmee men voor 99,00 euro warm en droog op zijn bestemming aankomt. Tevens zijn er in de winkel nog vele andere leuke acties voor fietsen en scooters.
Joop Harmans XL Fietsen en Scooters is gevestigd aan de Vuurwerkerweg 17 –B in Amsterdam Noord (parkeren gratis). Neem voor meer informatie contact op met tel. 020-6369752 (optie 1) of kijk op de website www.joopharmans.nl.

Artikel geplaatst op vrijdag 02 december 2016 - 14:49Reacties (0)


Reageer