Rodi

Vuurwerk en Kerstbomen bij Beekhoven Bikes de fietsspecialist

(Foto: aangeleverd)

AMSTERDAM-NOORD - Het is weer december, de tijd van oliebollen en appelflappen is weer aangebroken. Het einde van het jaar nadert en we gaan weer volop genieten van een stukje cultureel erfgoed in ons land, namelijk vuurwerk. "Sinds 2015 staat vuurwerk op de erfgoed lijst en leeft de traditie harder voort dan ooit tevoren. Er zijn altijd tegen signalen en ook wij vinden dat regels er moeten zijn en bijvoorbeeld vuurwerk vrije zones gemaakt moeten worden in gebieden waar vuurwerk niet nodig is. Maar zolang we legaal en goedgekeurd vuurwerk kopen en je goed laat voorlichten dan kan het feestje voort blijven bestaan", aldus Beekhoven Bikes..


"Bij Beekhoven Bikes de vuurwerkexpert bent u dan natuurlijk aan het juiste adres. We verkopen al meer dan 30 jaar vuurwerk en zijn een begrip in Amsterdam en omstreken en hebben daarom zeer veel ervaring wat betreft het veilig om gaan en afsteken van vuurwerk. Aangesloten bij VuurwerkCheck en de BCN kunnen wij u dan ook op alle vlakken voorlichten en bij staan om het tot een mooie avond te laten komen."
De folder wordt rond Sinterklaas via de krant verspreid, maar is ook af te halen aan de Draaierweg 16 Amsterdam-Noord en u kunt tot 28 december zowel online als offline profiteren van volop vuurwerk voordeel. En bij een bepaald bedrag zit er zelfs gratis vuurwerk bij ter wwarde van maximaal 90 euro! De losse verkoop is aan het vertrouwde adres Zuideinde 477 in Amsterdam-Noord en begint op 29, 30 en 31 December van 08.00 tot 20.00 uur."
Maar er is meer want vanaf 6 december start Beekhoven Bikes ook met de verkoop van mooie en hoge kwaliteit Nordmann kerstbomen van 1.80 tot 2.20 meter. "De uit Duitsland afkomstige Nordmann bomen komen vers binnen uit de kou en dus succes voor een lange periode van genieten in uw huis. De gemiddelde prijs van de bomen zit op 30 euro maar ligt dus aan de grote die u wit. De verkoop van de bomen is aan de Draaierweg 16 in Amsterdam-Noord."
"Met deze twee mooie producten hopen we dat we uw aandacht hebben en zien we u graag in onze winkel voor een kerstboom, vuurwerk maar natuurlijk ook een nieuwe fiets of fiets gerelateerd product." Beekhoven Bikes, Draaierweg 16, 1032 KS Amsterdam, www.beekhoven.vuurwerkexpert.nl en www.beekhovenbikes.nl.

Artikel geplaatst op zaterdag 03 december 2016 - 22:52Reacties (0)


Reageer