Rodi

Purmerplein extra feestelijk in december

NOORD - Het is deze decembermaand weer een gezellige boel op en rond het Purmerplein in Amsterdam-Noord. De lampjes fonkelen op het plein, de winkeliers zijn in opperbeste stemming en het barst van de feestelijke aanbiedingen. Hier krijgt men tijdens het winkelen helemaal het kerstgevoel. Vrijdag 23 december van 11.00 tot 16.00 uur wordt het helemaal feest. Een prinses uit de film Frozen komt dan het winkelcentrum bezoeken.


De prinses zorgt ervoor dat de kinderen zich volop vermaken terwijl de ouders kunnen genieten van een hapje en een drankje. De winkeliersvereniging Purmerplein trakteert hun bezoekers op glühwein, chocomelk, oliebollen en kerstbrood. Op het plein is een partytent te vinden en een draaiorgel zorgt voor gezellige kerstmuziek.
Om het allemaal nog feestelijker en leuker te maken houdt de winkeliersvereniging van het Purmerplein ook dit jaar weer een kerstloterij. Bij elke aankoop krijgt men een gratis lot waarmee kans gemaakt kan worden op superprijzen. Na het invullen van de naam en de adresgegevens kan het lot ingeleverd worden in de speciale bussen. De hoofdprijs is een waardebon van 250 euro die te besteden is bij één van de winkeliers op het Purmerplein. Daarnaast zijn er ook nog tien waardebonnen van 25 euro te winnen. Via raambiljetten worden bij de deelnemende winkeliers de winnaars bekend gemaakt.

Artikel geplaatst op donderdag 08 december 2016 - 13:26

Foto's
Reacties (0)


Reageer