Rodi

- ADVERTORIAL -
Goede voornemens? Fysiotherapiepraktijk GOED helpt u met Beweegprogramma weer GOED op Gewicht!

NOORD - Na de feestdagen kunt u in het nieuwe jaar het een mooie start om maken om de winterkilo’s kwijt te raken. Fysiotherapie Goed Amsterdam Noord kan daarbij helpen met zowel voedingsadviezen als een intensief beweegprogramma. De resultaten van de laatste groep zijn weer bemoedigend en de eerstvolgende groep gaat weer van start op dinsdagavond 17 januari.


Stappenteller en fitness onder begeleiding van de fysiotherapeut

Tijdens het programma ‘GOED op gewicht’ wordt er op een actieve manier gewerkt aan motivatie, voedingspatroon en beweging. Met tips en opdrachten wordt er gewerkt aan het verminderen van het gewicht. Iedere deelnemer krijgt een eigen stappenteller om de dagelijkse hoeveelheid beweging te meten.
Doelstelling van het programma is niet alleen om af te vallen maar ook om de kennis en motivatie te krijgen om de activiteiten na het programma zelfstandig voort te zetten. Behalve informatie-avonden en activiteiten in groepsverband omvat het programma ook een opbouwend fitnessprogramma onder begeleiding van de fysiotherapeut, aangepast aan de persoonlijke mogelijkheden. Bovendien krijgt iedereen ook een persoonlijk voedingsadvies van de diëtiste.
Een deelnemer aan het woord

"Ik ben zo blij dat ik de stap heb durven nemen om mee te gaan doen! Samen met de andere mensen in de groep trainen en bewegen heeft me enorm geholpen, ik ben inmiddels niet alleen 5 kg kwijt maar ik ben ook een stuk fitter en voel me veel lekkerder in mijn lijf."
Vergoeding

Het beweegprogramma wordt geheel of gedeeltelijk vergoed door de aanvullende zorgverzekering van Achmea.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fysiotherapie GOED Amsterdam Noord, 020-4910120 / info@goedfysiotherapie.nl of kijk op de website www.fysiotherapie-goed-amsterdamnoord.nl

Artikel geplaatst op maandag 12 december 2016 - 11:01Reacties (0)


Reageer