Rodi

Family Active in Amsterdam-Noord

(Foto: aangeleverd)

AMSTERDAM-NOORD - Op de IJdoornlaan 1001 in Amsterdam-Noord heeft Family Active haar deuren geopend. Hier kunnen kinderen zich volledig uitleven in het kinderspeelparadijs van maar liefst 1700 vierkante meter, in het Darteldome, met Clip 'n Climb en bij I-Jump.

 

Het Darteldome


Het Darteldome staat voor indoor-speelplezier voor de spelende jeugd. Een soft-speelstructuur waarin en waarop gesprongen, geklauterd en gegleden kan worden. Trampolines op hoogte zorgen voor de nodige uitdaging voor de stoere jongens en meiden terwijl de toekomstige coureurs een parcourtje rijden op de elektrische autootjes. Zijn er jarigen? Of is er gewoon een feestje? Alle arrangementen zijn op maat aan te passen. De horecagelegenheid voorziet graag in lekkere versnaperingen. Ook voor gratis Wifi is gezorgd. Ouders/begeleiders mogen gratis mee.

Clip 'n Climb

Clip 'n Climb is een laagdrempelige klimactiviteit vol uitdagingen en fun. Het grote verschil met traditioneel klimmen is dat de deelnemers hier geen klimpartner nodig hebben. Clip 'n Climb maakt namelijk gebruik van de allernieuwste, automatische zekeringstechnologie. Klimmers hoeven zich alleen maar vast te clippen en kunnen veilig aan de slag. Clip 'n Climb creëert op deze manier een dynamische en energieke klimervaring.

I-Jump

Bij I-Jump zijn verschillende trampolinezones die voor de nodige uitdaging en afwisseling zorgen. Een sports area met dodgeball en basketball, een freejump area, walk-on-walls, BigAirBags en Foam pit.
Family Active is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Tijdens de feestdagen zijn er aangepaste openingstijden.

Artikel geplaatst op woensdag 21 december 2016 - 11:17Reacties (1)


issrae ongeveer 1 jaar geleden

Er staat niks over de kosten, hoeveel kost het?

Reageer