Rodi

Bij BOB Autowas gaat het dak eraf
Landelijke wasstraatketen lanceert bijzondere campagne

REGIO - Vanaf 1 december gaat bij BOB Autowas het dak er letterlijk helemaal af. Vier maanden lang maakt iedere klant kans op het winnen van een nieuwe MINI Cabrio ter waarde van 25.000 euro.


En dat niet alleen… Om de actie nog extra te ondersteunen biedt BOB Autowas een unieke experience: iedereen die het wil kan met een speciale geprepareerde MINI Cabrio door de wasstraat. Geen dak en geen ramen. Alleen maar schuim en borstels! Uit onderzoek blijkt dat ‘met een cabrio door de wasstraat’ bij veel mensen hoog op hun bucketlist staat. Dus met het dak eraf geeft BOB Autowas iedereen de gelegenheid om deze geweldige ervaring mee te maken.
Mark de Graaf, oprichter en directeur van BOB Autowas, lanceerde het idee al eens in zijn wasstraten in Curaçao. De actie werd een instant hit op het eiland en het filmpje ging de hele wereld over. "We merkten dat heel veel mensen dit in hun top tien van must do’s hebben staan. En wij vonden het een sterke activatie van onze eigen MINI Campagne. We hebben nu een paar tours gehad in het land en de reacties zijn echt overweldigend! Volwassenen, kinderen, vriendinnenclubjes, het maakt niet uit. Iedereen wil in die Mini zitten en iedereen gaat echt uit zijn dak. We zijn nu al bezig met plannen voor een speciale zomertournee.", aldus Mark de Graaf.
De speciale Mini, die BOB Autowas heeft laten prepareren, maakt een tour langs verschillende filialen van BOB Autowas. "Via de facebookpagina en de website kun je zien in welke plaatsen en op welke data en tijdstippen de Mini Tour bij jou in de buurt is. Kom dan vooral langs en ervaar de unieke experience van onze wasstraat. Natuurlijk zorgt BOB Autowas voor de veiligheid van iedere deelnemer en een speciaal team van medewerkers begeleidt deze wasstraatactie. De actie loopt tot 1 maart 2017."
Op www.bobautowas.nl staat meer informatie over de totale actie en de voorwaarden voor deelname. Dus bezoek vooral BOB Autowas en ga lekker uit je dak!

Artikel geplaatst op donderdag 22 december 2016 - 10:44Reacties (0)


Reageer