Rodi

Rob Styling/KapShopRob gaat met de tijd mee

Het team van de kapsalon. (Foto: aangeleverd)

NOORD - Rob Styling/KapShopRob is al vanaf 1979 gevestigd op het Meidoornplein en niet zonder succes. Sinds 2009 is deze kapsalon grondig verbouwd inspelend op de nieuwe van der Pek buurt in Amsterdam-Noord.


Rob vertelt: "In de 37 jaar dat ik op dit punt gevestigd ben moet ik zeggen dat de buurt weer erg opknapt. Er komen een hoop nieuwe bewoners in onze salon van Overhoeks en de nieuwbouw bij Buiksloterham. Het spreekt onze klanten aan zoals de uitstraling is. Het is een lounge-achtige salon geworden waar je in een rustige sfeer gekapt wordt door Jolanda, Jacqueline, Melanie of Rob. Allemaal topstylisten." Jolanda werkt er al ruim 35 jaar, Jacqueline 26 jaar en Rob zijn dochter Melanie inmiddels 10 jaar. "Melanie is kleurspecialiste en tovert je haar in de mooiste kleuren natuurlijk met een prachtige coupe geknipt of gesneden."
Rob Styling heeft 31 december weer vanaf 08.00 uur s’morgens de oliebollen van Bakkerij ISKEN klaarstaan om samen te toosten op een gezond en mooi 2017. "Tevens kunt voor slechts tien euro, lang haar vijftien euro, uw haar even laten op pimpen voor een onvergetelijke oudejaarsavond. Tevens kunt u voordelig shoppen deze dag bij Rob, alle producten met 21 procent korting oftewel BTW-vrij. Kortom wil je stralen op oudejaarsavond is een bezoek aan te raden. Telefoonnummer 020-6363231.

Artikel geplaatst op donderdag 22 december 2016 - 11:09