Rodi

Nieuwe locatie Make It Easy in Amsterdam

Arja Broere in actie. (Foto: aangeleverd)

AMSTERDAM - Arja Broere, therapeute van Make it Easy, opent in januari 2017 een nieuwe locatie in Amsterdam. Bij haar kan men terecht om 'af te vallen zonder te lijnen' en 'moeiteloos te stoppen met roken'. Broere maakt gebruik van de Auriculo-therapie, ook wel ooracupunctuur genoemd. Make It Easy werkt sinds 1994 met deze therapie. Voor rook-, eet- en snoepverslaafden blijkt het een succesvolle en doeltreffende formule te zijn.


"Met Make It Easy hoeft men nooit meer calorieën te tellen en nooit meer te diëten. De combinatie van de Auriculo-therapie, persoonlijke begeleiding en een kleine aanpassing van de levensstijl zorgen ervoor dat u samen met Make It Easy uw streefgewicht haalt", vertelt Broere. "Wij geven iedereen die zich aan de spelregels houdt de garantie dat het lukt! De piepkleine puntjes die nagenoeg pijnloos in en om het oor geplaatst worden stimuleren de verbranding van vet en zorgen voor een afname van de behoefte aan zoetigheid."
"Voor Moeiteloos Stoppen met Roken bent u bij Make It Easy ook aan het juiste adres! Wij zijn zó overtuigd van de werking van onze methode dat wij levenslange garantie verlenen. Er wordt gewerkt met piepkleine puntjes, die wij in het oor plaatsen. Op het moment dat de puntjes zijn geplaatst is alle behoefte aan nicotine verdwenen. Daarnaast krijgt iedereen ter ondersteuning een cursusboek mee naar huis. Ook krijgt u een puntje waardoor u zich meteen prettig gaat voelen en u geen trek krijgt in allerlei dikmakende zoetigheden ter compensatie van het roken."
Make It Easy werkt uitsluitend op afspraak. Het hoofdkantoor is maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur bereikbaar op 0174-213202 of viawww.makeiteasy.nl. Arja Broere is bereikbaar via 020-8203090, voor vragen of meer informatie is zij ook te mailen via makeiteasybroere@gmail.com.

Artikel geplaatst op woensdag 04 januari 2017 - 15:28