Rodi

Bij BOB Autowas gaat het dak eraf!

De speciaal geprepareerde MINI. (Foto: aangeleverd)

AMSTERDAM - Bij BOB Autowas gaat het dak er letterlijk helemaal af. Vanaf 1 december is een unieke actie gelanceerd. Vier maanden lang maakt iedere klant kans op het winnen van een nieuwe MINI Cabrio ter waarde van 25.000 euro en tevens maken zij elke maand kans op een 3-, 2- of 1-jarig onbeperkt abonnement


En dat niet alleen… Om de actie nog extra te ondersteunen biedt BOB Autowas een unieke experience: iedereen die het wil kan met een speciale geprepareerde MINI Cabrio door de wasstraat! Geen dak en geen ramen. Alleen maar schuim en borstels! Uit onderzoek blijkt dat ‘met een cabrio door de wasstraat’ bij veel mensen hoog op hun bucketlist staat. Dus met het dak eraf geeft BOB Autowas iedereen de gelegenheid om deze geweldige ervaring mee te maken.
Mark de Graaf, oprichter en directeur van BOB Autowas, lanceerde het idee al eens in zijn wasstraten in Curaçao. De actie werd een instant hit op het eiland en het filmpje ging de hele wereld over. "We merkten dat heel veel mensen dit in hun top tien van must do’s hebben staan", aldus Mark de Graaf. Afgelopen zaterdag 7 januari deed de MINI On Tour de filialen van BOB Autowas in Berkel en Rodenrijs en Zoetermeer aan. Ondanks de ijzige temperaturen en code Oranje, die was uitgegeven, weerhield dit de bezoekers niet en was de opkomst enorm.
Ook nieuwsgierig geworden naar de speciale Mini, die BOB Autowas heeft laten prepareren? De tour gaat volgende week zaterdag gewoon weer verder en zal de Mini de filialen van BOB Autowas in Amsterdam een bezoekje brengen. Via de Facebookpagina is te zien in welke plaatsen en op welke data en tijdstippen de Mini Tour in de buurt is. Natuurlijk zorgt BOB Autowas voor de veiligheid van iedere deelnemer en een speciaal team van medewerkers begeleidt deze wasstraatactie. Op www.bobautowas.nl staat meer informatie over de totale actie en de voorwaarden voor deelname.
Amsterdam Sloterdijk van 10.00 tot 12.00 uur en in Amsterdam-Noord van 14.00 tot 16.00 uur.

Artikel geplaatst op maandag 09 januari 2017 - 12:50Reacties (0)


Reageer