Rodi

Nooit meer uitglijden dankzij Paul vakschoenmakerij

Nooit meer uitglijden met Yaktrax sneeuwkettingen. (Foto: aangeleverd)

NOORD - Er zijn dit jaar alweer een aantal barre dagen geweest met vorst met sneeuw en ijs en dat geeft veel mensen een onveilig gevoel op straat. Uitglijden is op dit soort dagen geen uitzondering. Gelukkig heeft Paul Fahner daar een fantastische oplossing voor: Yaktrax sneeuwkettingen. Geschikt voor onder elk type schoen.


Voor naar het werk of voor tijdens het werk buiten, boodschappen doen of lopen met de hond, zelfs joggen in het park, volgens Fahner behoort uitglijden tot het verleden met deze sneeuwkettingen voor je schoenen. Als beste getest door de ANWB zijn de Yaktrax PRO, in verschillende maten verkrijgbaar. Ze zijn er vanaf 17,95 euro en nu nog volop leverbaar. Wacht echter niet te lang, want op is op.
Veel mensen die de afgelopen jaren de Yaktrax bij Paul hebben gekocht, komen vaak ook voor de familie en buren sneeuwkettingen halen. "Uiteindelijk is deze reclame het beste", lacht Paul. Mensen die geïnteresseerd zijn in de Yaktrax sneeuwkettingen kunnen voor meer informatie terecht op: www.nooitmeeruitglijden.nl. Ook kunnen ze langskomen in de winkel. Paul’s vakschoenmakerij is gevestigd aan Buikslotermeerplein 138 achter de JUMBO.

Artikel geplaatst op vrijdag 13 januari 2017 - 11:35