Rodi

Exclusieve preview gloednieuwe MICRA
Nieuwe MICRA Exclusive Tour komt naar Auto Brockhoff!

De gloednieuwe Nissan MICRA. (Foto: aangeleverd)

AMSTERDAM - Nieuwsgierig naar de gloednieuwe Nissan MICRA? Donderdag 16 februari Auto Brockhoff in Amsterdam-Noord volledig in het teken van de Nieuwe MICRA Exclusive Tour! Geïnteresseerden zijn dan van 09.00 tot 21.00 uur van harte welkom om als een van de eersten in Nederland de nieuwe Nissan MICRA te bewonderen.


Met ruim 7 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, staat de vijfde generatie MICRA nu in de startblokken om de wereld opnieuw te veroveren. De nieuwe Nissan Micra is langer, breder en lager dan ooit tevoren. Met zijn gedurfde design, strak gestroomlijnde exterieur, toonaangevende technologie in zijn klasse en uitstekende behendigheid tijdens iedere rit, biedt de Nissan MICRA een inspirerende rijervaring.
Auto Brockhoff nodigt geïnteresseerden graag uit voor de exclusieve voorpremière van de nieuwe Nissan MICRA. Tijdens de nieuwe MICRA Exclusive Tour is er uitgebreid gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe MICRA.
Voor de snelle beslissers heeft Auto Brockhoff een spectaculaire actie. Wie nu een MICRA met BOSE® Personal® Audiosysteem (optioneel op ACENTA & N-CONNECTA, standaard op TEKNA), bestelt, kan thuis alvast genieten van het prachtige BOSE geluid via het BOSE Wave® SoundTouch® IV systeem ter waarde van 799 euro.
De nieuwe Nissan MICRA is leverbaar vanaf 15.190 euro. Leasen kan al vanaf 395 euro per maand en met de nieuwe dCi 90 dieselmotor (of IG-T 90 benzinemotor) heeft de leaserijder 22 procent bijtelling voor privé-gebruik.
Auto Brockhoff, Tt. Vasumweg 36 in Amsterdam-Noord. www.autobrockhoff.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 07 februari 2017 - 16:44Reacties (0)


Reageer