Rodi

DermaDelight beauty & health terug in Amsterdam-Noord

DermaDelight houdt zaterdag 8 april een open dag. (Foto: aangeleverd)

NOORD - Carla Tolhuijsen, eigenaresse van Dermadelight is weer back in business. Vorig jaar april werd ze geconfronteerd met een hartinfarct en hartritme stoornis. Nu, bijna een jaar later is zij hersteld van deze onaangename verassing. DermaDelight was gevestigd in Landsmeer maar na dit gebeuren heeft Carla er voor gekozen om naar haar lichaam te luisteren en het wat rustiger aan te gaan doen. Dit heeft geleid naar het idee om weer verder te gaan met haar huidverzorgingspraktijk in Amsterdam-Noord aan de Loenermark 130 waar ze voorheen gevestigd was.


Carla: "Het was even schrikken van deze, niet zo leuke periode in mijn leven. Maar in dit geval ben ik er van overtuigd dat ik de juiste keuze hebt gemaakt aangezien ik nu ook meer tijd vrij kan maken om van dingen te genieten die het leven zo mooi maken. Zoals je van mij gewend bent ziet alles er ook hier picobello uit en wordt je op dezelfde manier benaderd en geholpen als in Landsmeer dus ik zou zeggen probeer het eens uit."
Een leuk moment om vrijblijvend langs te komen is natuurlijk de open-dag die Carla samen met Yvonne Ros, van Time to get wise, zaterdag 8 april houdt. Het thema is 'Beauty & Energy', een beautydag met een spirituele touch. Er wordt een lezing gegeven over energie en wat dat kan betekenen voor lichaam en geest, een demonstratie Aloë vera bladmassage, een mini workshop mediteren en een demonstratie huidverbetering door middel van lichtenergie met het Opera LED masker. "Ook is er een uitstalling van leuke cadeautjes en mooie producten die op deze dag met een aantrekkelijke korting worden aangeboden en kun je je opgeven voor diverse workshops zoals een unieke 7-daagse spirituele reis naar Ibiza. Alles zal aanwezig zijn om het tot een gezellige en interessante dag te maken compleet omlijst met een drankje, een hapje en een goodie bag."
Deze inloopdag is van 11.00 tot 18.00 uur en is gratis. Meer informatie is te vinden op www.dermadelight.nl. Contact gegevens: Carla Tolhuijsen, Loenermark 130, tel. 06-11749990.

Artikel geplaatst op woensdag 22 maart 2017 - 11:40

Foto's