Rodi

De lekkerste kibbeling van Nederland?

Theo Leliveld. (Foto: Rodi Meda / BJvF)

NOORD - Heeft Volendammer Vishandel Leliveld de lekkerste kibbeling van Nederland? Begin oktober weten we dat, want dan is de bekendmaking van de landelijke winnaar van de Kibbeling Cup. Vishandel Leliveld doet dit jaar mee aan deze prestigieuze wedstrijd.


De Kibbeling Cup is een wedstrijd voor alle visspecialisten. De wedstrijd bestaat uit twee ronden. In ronde één bepalen de consumenten de winnaars (ingedeeld per provincie) en in ronde twee zal een vakjury deze provinciewinnaars beoordelen om vervolgens een landelijke winnaar kiezen. De nummer 1 mag stellen dat hij de lekkerste kibbeling van Nederland bakt en ontvangt een ‘gouden schuimspaan’ als wisselbeker.
Van 7 april tot 12 mei mogen de klanten hun stem uitbrengen. De kibbeling wordt door hen beoordeeld met cijfers op de volgende aspecten: prijs/kwaliteit, smaak en bite (krokantheid korst en structuur vis). Benieuwd naar de kibbeling van Vishandel Leliveld? De gehele maand april hebben ze een aantrekkelijke aanbieding. Deze maand betaal je geen €8,50 voor een pond kibbeling, maar slechts €6,95 per pond met een gratis bakje saus.
Vishandel Leliveld is gelegen in het nieuwe winkelcentrum De Banne aan het Bezaanjachtplein 285 in Amsterdam-Noord. Ze onderscheiden zich door het bereiden van hapjes, snacks, soepen, sauzen, marinades, gevarieerde visschotels en kant- en- klaar maaltijden. Maar klanten kunnen er natuurlijk ook terecht voor verse, gebakken en gerookte vis.

Artikel geplaatst op donderdag 30 maart 2017 - 16:07