Rodi

Voortreffelijk slapen met Hasker Kroon

Hasker Kroon in Amsterdam-Noord is al meer dan 25 jaar Pullman dealer. (Foto: aangeleverd)

NOORD - Hasker Kroon in Amsterdam-Noord is al meer dan 25 jaar Pullman dealer. De matrassen van Pullman zijn in januari 2017 voor de tweede keer door de consumentenbond als 'Beste Matras' (eerder al in juni 2016).


Best getest: Pullman Silverline Premier. Dit gemiddeld harde matras met een kern van pocketvering en een laag schuim boven en onder, is als beste getest door de consumentenbond. Het oordeel? "Dit matras geeft goede lichaamsondersteuning aan alle posturen en slaaphoudingen." Bovendien werd in de test positief beoordeeld dat het matras aan beide zijden kan worden beslapen. De Pullman Silverline Premier is bij Hasker Kroon te verkrijgen als 1-persoonsmatras voor 599 euro en als 2-persoonsmatras voor 1198 euro.
Best getest: Pullman Silverline Excellence. Dit gemiddeld harde matras heeft een laag latexschuim boven en onder, met daartussen een kern van pocketvering. "Het matras geeft een zeer goede lichaamsondersteuning aan zijslapers", luidde het testoordeel van de consumentenbond. Samen met de Silverline Premier, is de Silverline Excellence als best getest. Dit matras is bij Hasker Kroon verkrijgbaar vanaf 699 euro voor een 1-persoonsmatras en 1198 euro voor een 2-persoonsmatras.
Speciaal voor de lezers van deze krant geeft Hasker Kroon tijdelijk 20 procent korting op alle Pullman matrassen (vraag naar de voorwaarden in de winkel). Hasker Kroon is te vinden op het Buikslotermeerplein 306, winkelcentrum Boven ’t Y in Amsterdam. Tel. 020-6365971, www.haskerkroon.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 17 mei 2017 - 11:07Reacties (0)


Reageer