Rodi

(Advertorial)
Slaapadvies op maat bij De Beddenspecialist

De Beddenspecialist aan de Vuurwerkerweg 17a. (Foto: aangeleverd)

NOORD - Staat u op met rugklachten, of een pijnlijke nek? Zoek de oorzaak dan eens niet te ver van uw bed. Misschien slaapt u wel niet op het juiste matras of bedbodem en is uw slaapsysteem aan vervanging toe. Een mens slaapt een derde van zijn leven, om die andere twee derde fit en gezond te kunnen beleven. Een goed bed is dus heel erg belangrijk. Kortom misschien word het eens tijd voor een bezoekje aan De Beddenspecialist in Amsterdam-Noord.


"Wij onderscheiden ons door onze vakkennis, kwaliteit/prijsverhouding en onze klantvriendelijkheid. En bij ons krijgt u altijd een extraatje en zijn er regelmatig leuke showroomaanbiedingen. Daarbij komt, dat u ook nog eens gemakkelijk en gratis kunt parkeren voor onze showroom", aldus het team van De Beddenspecialist. "Bij ons bent u dan ook verzekerd van een goed en persoonlijk slaapadvies en natuurlijk een heerlijk slaapcomfort, waarmee u weer geruime tijd vooruit kunt."
"In onze pas vernieuwde showroom tonen wij u prachtige ledikanten en boxsprings van bekende merken zoals onder meer Auping, M-Line, Serta/King Koil, Ubica en Norma, maar ook van Van Landschoot, Polypreen, Vroomshoop, Dico en Ruf Betten. Ook voor matrassen, toppers, bedbodems, kussens en bed textiel bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens vindt u in ons assortiment tiener ledikanten. Maar ook voor senioren ledikanten eventueel voorzien van een elektrisch verstelbare of hoog/laag bedbodem kunt u bij ons terecht. Onder het genot van een bakje koffie tonen wij u graag geheel vrijblijvend de mogelijkheden die voor u van toepassing zouden kunnen zijn."
De Beddenspecialist, Vuurwerkerweg 17a,1032 KN Amsterdam, tel. 020-6316494, www.debeddenspecialist.nl. Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.30 uur, zaterdag 09.30 tot 17.00 uur.

Artikel geplaatst op woensdag 31 mei 2017 - 10:09Reacties (0)


Reageer