Rodi

Tijd voor Birkenstocks van Paul’s Vakschoenmakerij

Paul heeft de nieuwste kleuren en modellen Birkenstocks in het assortiment. (Foto: Bjorn van Bergen)

NOORD - De vakantie staat op het punt van beginnen en we hebben al een aantal keer heerlijk weer gehad. Hoogste tijd dus voor zomerkleding en Birkenstocks mogen bij deze outfit niet ontbreken. Paul’s Vakschoenmakerij in Amsterdam-Noord is officieel dealer van deze populaire sandalen en daar is de nieuwe collectie net binnen.


Paul zit al 25 jaar als schoenmaker op het Buikslotermeerplein. Het schoenmakersvak is haast met de paplepel ingegoten, want de complete familie is werkzaam in de schoenen of de lederwaren. Naast schoenmaker is Paul ook sleutelmaker en verkoopt hij sinds enkel jaren Birkenstocks. “Ik ben de officiële dealer van Amsterdam, dus ik heb en enorm uitgebreid assortiment.”
Birkenstocks zijn nog altijd mateloos populair. Dat is niet zo vreemd want diverse voetdeskundigen verklaren dat deze slippers goed zijn voor de voeten. Het voetbed van de Birkenstock zorgt voor ondersteuning op de plekken waar het nodig is. Meer dan tweehonderd jaar research heeft ervoor gezorgd dat Birkenstocks als het ware naar je voeten gaan staan. Bovendien voelt de combinatie van leer en kurk heerlijk aan en behoren zweetvoeten tot het verleden. Paul vertelt dat er momenteel veel vraag is naar kindermodellen. “Omdat ze ook voor kindervoeten goed zijn, is het een waardevolle investering.”
Paul heeft de nieuwste kleuren en modellen in het assortiment en hij heeft een breed scala aan modellen en breedtematen. Zo zitten bijvoorbeeld ook de extra smalle modellen in het assortiment. Uiteraard kan hij als vakschoenmaker ook allerlei aanpassingen doen aan de Birkenstocks. Loop voor meer informatie even binnen bij Paul’s Vakschoenmakerij op Buikslotermeerplein 138.

Artikel geplaatst op donderdag 01 juni 2017 - 15:39Reacties (0)


Reageer