Rodi

(Advertorial)
Nieuwe collectie Eyelove brillen nu verkrijgbaar in Noord

De nieuwe collectie Eyelove brillen. (Foto: aangeleverd)

NOORD - Toe aan een nieuwe (zonne)bril op sterkte? De nieuwe collectie van Eyelove brillen is nu verkrijgbaar in Amsterdam-Noord bij D.I.O. Drogisterij Josefien, Molenwijk 28. Trendy en kwalitatief goede (zonne)brillen tegen een vaste, lage prijs.


Anders dan bij gewone brillenwinkels verkoopt prijsvechter Eyelove kwaliteitsbrillen tegen vaste lage prijzen. Met de nieuwe trendy monturen en de zomer in aantocht is het nu een ideaal moment om een nieuwe zonnebril op sterkte aan te schaffen. Bij Eyelove heb jij een complete (zonne)bril op sterkte voor veraf óf dichtbij voor 49 euro en een multifocale (zonne)bril met standaard leesgedeelte voor slechts 99 euro.
Bij de Eyelove-verkooppunten heb jij de keuze uit minimaal 175 monturen. Eyelove heeft voor ieder wat wils: kunststof, metaal, klein, groot, rond, vierkant, kleurrijk en voor iedere gelegenheid een passende bril. Bovendien kun je ook terecht voor een gratis oogmeting, waarmee secuur wordt vastgesteld welke sterkte glazen je nodig hebt.

Artikel geplaatst op vrijdag 23 juni 2017 - 09:02