Rodi

Dertig jaar Academie Louman
Erkende opleidingen voor uiterlijke verzorging

Marijke Vaarkamp, directrice bij Academie Louman. (Foto: Rodi Media/BJvF)

NOORD - Academie Louman, verzorgt opleidingen voor uiterlijke verzorging en is de enige gespecialiseerde school in Amsterdam-Noord en omgeving. De school is erkend. Dit betekent dat de leerlingen zich kunnen specialiseren.


Iedereen is welkom.


Men kan bij Academie Louman de volgende opleidingen volgen: Schoonheidsverzorging, Schoonheidsverzorging Allround, Pedicure, Medisch Pedicure, Visagie, Sport Pedicure en nog diverse cursussen.
Academie Louman doet altijd een persoonlijk informatie/intakegesprek. Hierin wordt de inhoud van de opleiding besproken en het financiële plaatje. Tijdens dit gesprek is er ook de mogelijkheid om een les bij te wonen. Zo krijgt men een gevoel met de school en is de unieke sfeer te proeven. Door het werken in kleine groepen is de sfeer en de motivatie binnen de groep goed en wordt een schools idee vermeden. Het percentage geslaagden van het instituut is ruim negentig procent. Modellen hoeven de leerlingen tijdens de opleiding niet zelf te regelen maar dit wordt door de school gedaan.
Begin januari 2018 bestaat Academie Louman dertig jaar. Uiteraard is de school in de afgelopen jaren gemoderniseerd en beschikt het instituut over een website waarop alle informatie is te vinden zie: www.academie-louman.nl.
Marijke Vaarkamp is directeur bij Academie Louman, zelfs na dertig jaar de school te runnen doet zij dit nog steeds vol overgave en zij vertelt dan ook gepassioneerd over de opleidingen. Marijke geeft momenteel geen les meer maar is wel altijd aanwezig, zo ook bij alle examens. "Dit zorgt voor een extra persoonlijke touch zodat alle examenleerlingen zich goed voelen."
Academie Louman is de gehele zomer bereikbaar op dinsdag- en vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Motorwal 294, 1021 PH in Amsterdam-Noord, 020-6323740.

Artikel geplaatst op zondag 25 juni 2017 - 12:35Reacties (0)


Reageer