Rodi

(Advertorial)
NDSM Food Festival - Gratis Toegang!

Elke foodtruck draagt iets bij aan het festival. (Foto: aangeleverd)

NOORD - Liefhebbers van foodtrucks en vertier kunnen deze zomer tóch terecht op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Van 4 tot en met 6 augustus vindt het gloednieuwe NDSM Food Festival plaats op het mooiste stukje in Noord. Een gezellig en knus opgezet festival op de 'Load-Out', het gebied langs de waterkant, naast de IJ-helling en de oude kraan (nu Faralda Hotel). Hier wordt een kleine oase in de stad gecreëerd, waar je een lang weekend kunt genieten van lekkere hapjes, bijzondere bieren, muzikale optredens, kindervermaak en nog veel meer.


Elke foodtruck draagt iets bij aan het festival, zoals een te gekke band, Oudhollandse spelletjes of (kook)workshops. Voor iedereen valt er wat lekkers te proeven: oosters, bbq, vis, veganistisch, taartjes, toetjes en nog veel meer varianten. Daarnaast is er ook nog een knus podium waar meerdere (live-)optredens per dag zijn, van bekende en mindere bekende artiesten. Kortom, er valt overal en altijd wat te beleven op het NDSM Food Festival!
Houd je dus van lekkere hapjes en gezelligheid, dan moet je het weekend van 4 tot en met 6 augustus dus naar de NDSM-werf, waar de kramen van de vlooienmarkt dit keer worden ingeruild voor foodtrucks. Alle deelnemers en overige informatie zijn terug te vinden op www.facebook.com/ndsmfoodfestival. Heb je zelf nog leuke tips of wil je meedoen aan het festival? Stuur een mailtje naar info@ndsmfoodfestival.nl. De toegang is volledig gratis en voor alle leeftijden.
Openingstijden: Vrijdag van 16.00 tot 23.00 uur, zaterdag van 13.00 tot 23.00 uur en zondag van 13.30 tot 22.00 uur. NDSM-plein Amsterdam-Noord.

Artikel geplaatst op maandag 24 juli 2017 - 11:03

Foto's