Rodi

(Advertorial)
Forever Summer met Salsa, Bachata en Kizomba

De ultieme manier om de zomer vast te houden is het dansen van Salsa! (Foto: Theo Adriaansen)

NOORD - De ultieme manier om de zomer vast te houden is het dansen van Salsa! Van deze tropische klanken gaat je humeur met sprongen vooruit, bewegen is goed, maar dansen is leuker… In Amsterdam worden deze lessen al meer dan vijf jaar met veel succes verzorgd door Annetje Riel van SalsaClub Amsterdam Noord. De SalsaClub verzorgt zowel laagdrempelige Salsalessen op vele niveaus, als ook Bachata en Kizomba danslessen en Salsa feesten in Amsterdam-Noord. Nieuw zijn de Salsalessen voor 50-plussers in Landsmeer.


Vanaf zondag 17 september start het nieuwe lesseizoen bij de SalsaClub. Heb je ook twee linkervoeten en totaal geen ritmegevoel? Je mag de eerste les geheel vrijblijvend als proefles volgen. Je betaalt 8 euro, wat bij inschrijving op het lesgeld in mindering wordt gebracht. Je zit dus nergens aan vast! Je bent zowel met als zonder partner van harte welkom bij de SalsaClub. Kom je zonder partner kunnen we niet op voorhand je plaats garanderen. Zaterdag 16 september organiseren we een Fiesta Latina in de Werf. Om 20.00 uur ben je hier van harte welkom voor een GRATIS introductieles. Entree voor het Fiesta (tot 01.00 uur) is dan gratis. Donderdag 21 september om 21.30 uur is de eerste les/proefles voor Salsa Beginners. Hiervoor is geen danservaring vereist. Vrijdag 22 september om 14.00 uur is de eerste les/proefles voor 50-plussers in Dienstencentrum Landsmeer.
Heb je al salsadanservaring, neem even contact op, dan kijken we welk niveau voor jou geschikt is. Voor informatie, aanmelden, locaties en overige niveaus: kijk op www.salsaclubadamnoord.nl of bel Annetje op 06-41613334.

Artikel geplaatst op maandag 11 september 2017 - 14:21