Rodi

Nieuw pand voor Van Hoolwerff

Harold en Danny van Hoolwerff. (Foto: Wendy Ruittemanz/RM)

NOORD - Elektrotechnisch bureau en Onderdelenmagazijn Van Hoolwerff verhuist deze week. De winkel begon ooit op de Van der Pekstraat, zat vervolgens jarenlang op de Meeuwenlaan en vanaf vrijdag is Hoolwerff te bezoeken op de Analoogstraat 27 op het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord.


Van Hoolwerff is gespecialiseerd in het repareren van witgoed en het leveren van onderdelen van vrijwel alle merken. Tevens kan het elektrotechnisch bureau alle elektrische installatie`s veranderen of vervangen zoals extra groepen maken, verzwaren van installatie`s, kookgroepen, verlichting, radio- tv- satelliet installatie, beveiliging en meer installeren. Naast het repareren verkopen zij ook witgoed. Vrijstaand en inbouw. "Deze worden door ons zelf snel en vakkundig geïnstalleerd. Wasmachines, drogers, koelkasten, vaatwassers, ovens, kookplaten en magnetrons komen wij dan vakkundig installeren", vertelt Harold van Hoolwerff. "Wij beschikken over een Uneto erkende reparatie afdeling die zorgt voor een snelle en vakkundige reparatie van uw huishoudelijke apparatuur. Ook uw radio/cd speler, tv en video is bij ons in goede handen."
Van Hoolwerff, Analoogstraat 27, 020-6340055. www.onderdelenmagazijn.nl. Openingstijden dinsdag tot en met vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur.

Artikel geplaatst op vrijdag 08 september 2017 - 11:50