Rodi

Joop Harmans XL al zeventig jaar dé tweewielerspecialist van Noord

Joop Harmans XL Fietsen en Scooters. (Foto: archief Rodi Media)

NOORD - In Amsterdam-Noord is Joop Harmans XL Fietsen en Scooters een gevestigde naam. Al zeventig jaar is de tweewielerspecialist te vinden in dit stadsdeel. De winkel draagt graag haar steentje bij om iedereen op weg te helpen. Want hoe fijn is het om mobiel te zijn? Ga langs en profiteer bovendien van geweldige aanbiedingen.


Hier vindt men 750 vierkante meter vol fiets- en scooterplezier onder één dak. Joop Harmans XL is officieel dealer van vele grote en bekende A-kwaliteitsmerken scooters en (elektrische) fietsen. Een groot assortiment scooters in alle vormen en maten. Retroscooters, stadsscooters, sportscooters, funscooters, elektrische scooters en scooters voor het woon-werkverkeer. Tevens biedt de winkel een groot assortiment kinderfietsen, stadsfietsen, sportieve fietsen en elektrische fietsen. Ook staat er een groot serviceteam klaar om de scooter en fiets goed te onderhouden. Reden genoeg om eens te komen kijken.
Joop Harmans XL Fietsen en Scooters is gevestigd aan de Vuurwerkerweg 17-B te Amsterdam-Noord (parkeren gratis). Neem voor meer informatie contact op met telefoonnummer 020-6369752 of kijk op de website www.joopharmans.nl.

Artikel geplaatst op maandag 26 maart 2018 - 16:37

Foto's