Rodi

Flinke upgrade voor Nissan Qashai

Nissan Qashqai (Foto: aangeleverd)

NOORD - De Nissan Qashqai is op vier fronten verbeterd en gewijzigd. Het aangescherpte design is nog tijdlozer. Het interieur oogt kwalitatief hoogwaardiger. De prestaties zijn verbeterd en Nissan heeft nieuwe intelligente mobiliteitstechnologie toegevoegd.


De wijzingen zijn voor een belangrijk deel ingegeven door de ervaringen van Qashqai-rijders. Nissan wil de leidende positie van dit model in zijn segment vasthouden. In dat kader wordt ook een nieuwe uitvoering Tekna geïntroduceerd, die met uitrusting en luxe toonaangevend is in het C-Cross-segment.
Bij zijn introductie in 2007 was de Qashqai een ware pionier. Hij is altijd geprezen om zijn vertrouwde rijgedrag. Door een flink aantal verbeteringen stuurt het nieuwe model nog scherper en verfijnder. Innovatieve technologieën zijn toegevoegd en de veiligheid is naar een hoger niveau getild. De nieuwe Qashqai is leverbaar met ProPILOT, Nissans technologie voor autonoom rijden. De verkoop van de nieuwe Nissan Qashqai start in september 2017.

Nieuw pand

De nieuwe Qashqai is straks ook in het gloednieuwe pand van AutoBrockhoff in Amsterdam-Noord te koop. Het bedrijf verhuist in oktober of november naar een nieuw pand. De multimerk-dealer met een ruim aanbod Citroëns en Nissans is nu nog gevestigd op de T.T. Vasumweg 36. Eind van het jaar neemt het bedrijf, een stukje verderop, zijn intrek op de Netwerkweg. Ook op het nieuwe adres staat het team van AutoBrockhoff weer klaar voor de in- en verkoop, garantie en de vertrouwde goede service.
AutoBrockhoff
T.T. Vasumweg 36 Amsterdam
Telefoon: 020 - 633 21 11

Artikel geplaatst op dinsdag 19 september 2017 - 13:32