Rodi

Direct en vakkundig geholpen bij Mr. Direct Print

Van links naar rechts: Daniël Kisjes, Marlon Smit, Bert Doets, Daniel Doets en Erik Eering. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Achter de deuren van het bedrijf Mr. Direct Print aan de Nieuwe Gouw 2 in Landsmeer, van de ondernemers Erik Eering en Bert Doets, vinden veel meer activiteiten plaats en worden er veel meer diensten verleend dan men zo op het eerste gezicht zou verwachten. Om er achter te komen wat Mr.DirectPrint allemaal te bieden heeft, is het gewoon binnenstappen in de winkel de sleutel tot de ontdekking van het dienstenaanbod.


Doets, ervaren grafisch ontwerper en ‘Image builder’ laat particulieren en bedrijven graag aanschuiven bij de computer om te laten zien welke mogelijkheden er zijn om een gelikte bedrijfspresentatie te maken, brochures en magazines samen te stellen, ontwerp en DTP te realiseren, folders en drukwerk in kleine en grote oplage uit te brengen. Mr. Direct Print werkt inmiddels met vijf man. Ondernemers gaan nu de economie weer aantrekt inzien dat de finishing touch voor hun bedrijf beter in handen gegeven kan worden aan een zaak die bedrijfsuitingen strak en voordelig produceert. "Je kunt natuurlijk via internet materialen voor je bedrijfspresentatie bestellen en veel zelf doen, maar de helpende hand van een professional kan net het verschil maken", geeft Doets aan, die al sinds de jaren tachtig actief is in de grafische branche.
"We krijgen opdrachten van internationale bedrijven, particulieren en kleinere ondernemers. Wij vinden het directe contact heel belangrijk, de laagdrempeligheid van Mr. Direct Print maakt dat mogelijk. Even binnenstappen, informeren naar de mogelijkheden en eventueel direct meekijken op het scherm." Eering is verantwoordelijk voor de grafisch technische productie en het eerste klantencontact: "Naast het maken van pasfoto’s kan men bij ons terecht voor fotobewerking en afdrukken, buitenreclame, groot en klein formaat printen, direct mail, kalenders, bedrijfskleding, vlaggen, banieren, autobelettering, websites, PowerPoint presentaties en Word-templates en andere persoonlijk snelle service. Ook bouwtekeningen kunnen worden afgedrukt en huisstijldocumenten, waaronder logo, promotiemateriaal worden geüpdatet. Er kunnen ook boeken bij ons worden gedrukt met verzorging van de lay-out, cover-ontwerp en dergelijke. We zijn van alle markten thuis. Recent hebben we in opdracht van een klant een prachtig jubileumboek, in samenwerking met een bekende striptekenaar, in vijf talen uitgebracht. Wie bij ons binnenstapt, informeren wij graag over de mogelijkheden."
Voor meer informatie www.mrdirectprint.nl info@mrdirectprint.nl.

Artikel geplaatst op maandag 16 oktober 2017 - 10:49