Rodi

'One stop shop' voor zien en horen
Aarts Opticien en Van Boxtel hoorwinkels werken samen

Charles Aarts en Laurette Zwarthoed. (Foto: Wendy Ruittemanz/RM)

NOORD - In de winkel van Aarts Opticien in winkelcentrum Banne in Amsterdam-Noord is sinds begin oktober ook Van Boxtel hoorwinkels gevestigd. Buurtgenoten kunnen nu dus ook in hun 'eigen' winkelcentrum, waar ze hun dagelijkse boodschappen doen, snel en gemakkelijk terecht voor hun hooroplossing.


"Ons uitgebreide assortiment hoortoestellen biedt een oplossing voor elk gehoorverlies met verschillende technische uitgangspunten, persoonlijke wensen én natuurlijk voor elk budget", vertelt Laurette Zwarthoed van Van Boxtel hoorwinkels. "Wij vinden het belangrijk dat mensen jaarlijks hun gehoor laten controleren als onderdeel van hun eigen gezondheids-check. Je laat immers ook je bloeddruk, cholesterol en ogen controleren. Mensen kunnen binnenlopen of bellen om een afspraak te maken voor een hoortest. Soms kan het zelfs direct worden uitgevoerd."
Charles Aarts is drie en een half jaar geleden begonnen met Aarts Opticien in De Banne. "Hier presenteren wij de nieuwste collecties brillen, kinderbrillen, contactlenzen en zonnebrillen van vele bekende merken", vertelt Aarts. "Wij zijn volledig gediplomeerd en staan garant voor een goed uitgevoerd oogonderzoek en het juiste advies bij de aanschaf van een bril of contactlenzen, zodat elke klant bij ons tevreden de winkel kan verlaten. Met de toevoeging van Van Boxtel hoorwinkels denken wij onze klanten helemaal optimaal te kunnen bedienen."
Donderdag 26 oktober houden deze twee winkeliers een inloopdag. Iedereen kan dan, tussen 09.30 en 17.30 uur, zo binnenlopen voor een gratis oogmeting of een hoortest. Meer informatie over deze ondernemers is te vinden op www.aartsopticien.nl of www.vanboxtelhoorwinkels.nl. Bezaanjachtplein 267, 020-4924095.

Artikel geplaatst op woensdag 11 oktober 2017 - 12:24