Rodi

Hasker Kroon compleet verbouwd
Interactieve, hypermoderne showroom van Luxaflex

Peter van den Bor en Barry Kroon in hun showroom. (Foto: Wendy Ruittemanz/RM)

NOORD - Binnenhuisadviseur Hasker Kroon op het Buikslotermeerplein 306 in Amsterdam-Noord is ingrijpend verbouwd. De specialist op het gebied van zonwering en raambekleding biedt de klanten, met de nieuwe, hypermoderne showroom van Luxaflex, een kijkje in de toekomst.


Hasker Kroon is de erkende interieurspecialist van Luxaflex voor de regio Amsterdam. Als Luxaflex Gallery Shop op winkelcentrum Boven 't Y beschikken zij over het totale assortiment van Luxaflex. In de nieuwe showroom wordt de ultieme Luxaflex ervaring gecreëerd. De interactieve showroom past zich op elk moment automatisch aan naar het gewenste Luxaflex product. Met behulp van natuurlijke verlichting en realistische visuals ervaart men de laatste trends op het gebied van raambekleding. Ook is te zien hoe de raamdecoratie op afstand te bedienen is en hoe men dit per kamer van te voren, per dag, per uur kan inplannen. Zo kan bijvoorbeeld automatisch ingesteld worden dat rond de schemering de Luxaflex half dicht gaat en bij duisternis in zijn geheel sluit. Compleet naar eigen wens is dit in te stellen.
Hasker Kroon biedt niet alleen de meest uitgebreide collecties en stalenpresentaties van Luxaflex, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die helpen bij het realiseren van de beste deal. Met meer dan 90 showbanen en ongeveer 1000 gordijnstalen van allemaal A-kwaliteit, is er een enorme keuze voor elke smaak. Juist omdat er zoveel mogelijk is wordt een bezoek aan de woonwinkel aangeraden. Voor meer informatie www.haskerkroon.nl.

Artikel geplaatst op vrijdag 13 oktober 2017 - 09:22