Rodi

Heel veel gemak onder één dak
Propershop Amsterdam-Noord meer dan alleen stomerij

Rob, Bernardine, Rick en Denise Raadsheer. (Foto: Wendy Ruittemanz/RM)

NOORD - Op het Buikslotermeerplein 154 in Amsterdam-Noord is de Propershop te vinden. De stomerij is hier al gevestigd sinds de opening van winkelcentrum Boven 't Y, begin jaren '70. Maar in al die jaren is de Propershop niet stil blijven staan. Sterker nog het familiebedrijf is volledig meegegroeid en heeft geïnvesteerd in de modernste apparatuur en de servicemogelijkheden waar deze tijd om vraagt.


Wie de Propershop binnenloopt denkt in eerste instantie in een winkel voor been- en ondermode te zijn beland. Een keur aan panty's in alle soorten en maten staat er uitgestald. Panty's, sokken en ondergoed van Oroblu, RJ underwear, Bonnie Doon en Calvin Klein zijn hier te vinden. Tevens is er een kleine collectie tassen en sjaals. Dus wie op zijn stoomgoed staat te wachten kan heerlijk rondneuzen. Alhoewel dat wachten helemaal niet nodig is...
De stomerij biedt al jaren een 2 uur service. Speciaal voor mensen met weinig tijd. Deze service is er zelfs op zaterdag. Een andere service is de ophaalbox. Mensen die niet in de gelegenheid zijn om hun spullen binnen de reguliere openingstijden op te halen kunnen met een passysteem toch dag en nacht hun spullen oppikken. Zelfs op zondag. De Propershop staat klaar om kleding, gordijnen, beddengoed of ander textiel te reinigen. Alles in eigen huis. De complete eerste verdieping is ingericht met de meest professionele apparatuur. Kleine reparaties worden eventueel ook gedaan.
De Propershop is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Textielreinigers (Netex). Dit is een kwaliteitsgarantie voor consumenten die hun textiel laten reinigen. De kwaliteit en klantvriendelijkheid wordt continue getest door deze instantie en ook bij geschillen bemiddelt de Netex. Een veilig idee dus. Voor meer informatie over de Propershop www.propershop.nl of 020-6372450.

Artikel geplaatst op woensdag 18 oktober 2017 - 12:52