Rodi

De nieuwe najaar- en wintercollectie

De nieuwe najaar- en wintercollectie is binnen bij Kelly Fashion. (Foto: aangeleverd)

NOORD - Kelly Fashion is al jaren een begrip op het Purmerplein in Amsterdam-Noord. Marianne runt haar winkel al veertig jaar met heel veel plezier en dat is ook te zien aan de nieuwe najaar- en wintercollectie, die ze overigens zelf inkoopt. "Afgestemd op een iets meer volwassen publiek, maar wel met een modieuze smaak. Ik heb hemden en shirts in de maten M tot en met XXXL."


Het is dan ook niet voor niets dat een grote vaste klantenkring al jaren bij haar terug blijft komen. Dit komt door de ongedwongen sfeer, maar ook door de uitstekende service. "Mocht uw broek te lang zijn, dan wordt deze gratis en direct verkort. Naast de jeanscollectie van de bekende merken voor heren is er ook een ruime keuze in damesjeans." Bij Kelly is al een jeans te verkrijgen van 31,75 euro per stuk en twee voor 54,50 euro. "De prijs/kwaliteitverhouding wordt sowieso goed in de gaten gehouden en is daarom uitstekend te noemen."
"Helaas kunnen wij niet alles wat in de winkel hangt in de etalage tonen, dus kom gewoon, lekker vrijblijvend, binnen snuffelen. U zult versteld staan van het assortiment. We hebben merken als: Bleu X only, Time zone, Wrangler, No Excess, Lee, Tom Tailor, Paddocks en Martomod. Komt u met de auto, dan kunt u deze gratis en zolang u wilt op het Purmerplein parkeren. Nieuw binnen unisex stretch jeans in zwart, grijs en blauw van New Star voor slechts 59,95 euro. Een echte super broek!"
Kelly Fashion, Purmerplein 7 in Amsterdam, 020-6325728.

Artikel geplaatst op maandag 06 november 2017 - 11:04