Rodi

(Advertorial)
Nieuw in Amsterdam-Noord; brillen Outlet

De 'Outlet By Brilservice' biedt altijd een vaste lage prijs voor monturen van gerenommeerde modemerken. (Foto: aangeleverd)

NOORD - De brillen Outlet is nieuw op het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord. De 'Outlet By Brilservice' biedt altijd een vaste lage prijs voor monturen van gerenommeerde modemerken. Duidelijke en transparante prijzen zodat je precies weet waar je aan toe bent. De winkel heeft een eigentijdse en frisse uitstraling met een ruimtelijke en lichte indeling en valt direct op in het winkelcentrum.


De collectie monturen bestaat uit internationale bekende modemerken waarbij je voor een vaste lage prijs een montuur inclusief glazen kunt kopen. Je koopt al een merkmontuur voor 49 euro. Inclusief enkelvoudige glazen betaal je bij een montuur van 49 euro slechts 99 euro en inclusief multifocale glazen een all-in prijs van 199 euro.
Bij het kiezen van een merkmontuur is er volop keuze. Merken zoals bijvoorbeeld Dior, Gucci, Tom Ford, Prada en Ray-Ban, maar ook fraaie monturen van Deens design zitten in de collectie. Ook van zonnebrillen is er een uitgebreid assortiment aanwezig en gelden drie vaste prijs categorieën van 49, 99 en 149 euro. Zoek je een goede en mooie bril of zonnebril of draag je contactlenzen? Ook hiervoor slaag je bij ons. Onze deskundige opticiens helpen en adviseren je graag, want persoonlijke aandacht, goed zien én er goed uitzien, dat is waar we voor staan.
Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in onze Outlet, winkelcentrum Buikslotermeerplein 253. Tel: 020-4941243.

Artikel geplaatst op donderdag 23 november 2017 - 13:53