Rodi

Nieuwe locatie voor AutoBrockhoff

Vestigingsmanager Jacco Defourny. (Foto: Wendy Ruittemanz/RM)

NOORD - Langs de rotonde bij de NDSM-werf prijkt sinds kort het fonkelnieuwe gebouw van AutoBrockhoff, dé Nissan-dealer en erkend reparateur van Citroën voor Amsterdam-Noord. Het nieuwe pand biedt twee keer zoveel ruimte als het oude. Op maar liefst 3500 vierkante meter staat een enorm groot aanbod van auto's uitgestald. Op de begane grond de nieuwe en op de eerste verdieping de occasions.


De nieuwe showroom is groter, ruimer, lichter en moderner. "1 december gaan de deuren officieel open", vertelt de vestigingsmanager Jacco Defourny enthousiast. "Daarom profiteren onze klanten de hele maand december van spectaculair openingsvoordeel." Het team, dat momenteel uit achttien personen bestaat, is er trots op om hun nieuwe locatie te laten zien. "Elke klant is voor ons heel belangrijk", vervolgt Defourny. "Wij willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken. Zo bieden wij een haal- en brengservice en verzorgen wij voor alle klanten gratis vervangend vervoer. Ook voor bedrijven regelen we het hele wagenpark. We ontzorgen graag."
"Met de verhuizing hebben we meer ruimte gekregen en dit biedt ook mogelijkheden om qua team uit te breiden. We hadden letterlijk geen ruimte meer om te groeien. Ook hebben we nu meer ruimte en mogelijkheden om het onderhoud te verzorgen van alle auto's. Wij beschikken over een uitleescomputer voor alle merken. We nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen in onze nieuwe showroom. We vertellen graag over alle mogelijkheden."
AutoBrockhoff, Netwerkweg 51 in Amsterdam-Noord, 020-6332111, www.autobrockhoff.nl.

Artikel geplaatst op maandag 27 november 2017 - 08:48