Rodi

MediaMarkt Amsterdam-Noord vernieuwd

Het team van MediaMarkt Noord. (Foto: aangeleverd)

NOORD - "Als u de afgelopen jaren een bezoek heeft gebracht aan Media Markt Amsterdam Noord, dan is de kans aanwezig dat u wel eens gedacht hebt: 'Dit kan beter'. Per 1 oktober 2017 zijn wij druk bezig om van Media Markt Amsterdam Noord weer een winkel te maken die onze gewaardeerde klanten verdienen", aldus een woordvoerder van Mediamarkt.


"Nieuw management en team zijn aangesteld om met name in service en dienstverlening stappen te maken en deze te verbeteren. Ook is het servicekantoor heropend met betrokken en kundige servicemedewerkers om u te helpen met uw product, ruiling en andere vragen. Door de nieuwe leiding is tevens gezorgd voor een betere beschikbaarheid van de producten en een nieuw en completer assortiment tegen de beste prijzen. Daarnaast hebben wij vanaf 2 januari 2018 weer elke doordeweekse avond koopavond. Deze avonden staan wij voor u klaar tot 21.00 uur."
"Per december 2017 hebben wij de actie geïntroduceerd dat u van ons de eerste drie uur gratis parkeren krijgt bij een aankoop van minimaal 25 euro. Vanwege het succes en de grote tevredenheid hierover onder onze klanten, hebben wij besloten deze actie in 2018 voort te zetten! MediaMarkt Amsterdam Noord wenst u fijne kerstdagen en een gelukkig 2018."
"Meer informatie en voorwaarden vindt u op www.mediamarkt.nl/amsterdamnoord. Toch nog een mindere ervaring met Media Markt "Amsterdam Noord? Laat het ons weten via één van onze kanalen benoemd op bovenstaande website. Een klacht is voor ons een kans op nog meer verbetering."
MediaMarkt, Winkelcentrum Boven 't Y, Buikslotermeerplein 226 in Amsterdam-Noord.

Artikel geplaatst op vrijdag 15 december 2017 - 12:59