Rodi

(Advertorial)
Goede Voornemens?

(Foto: Theo Adriaansen)

NOORD - Socialer zijn, iets samen doen, meer bewegen, uit je comfort zone... Nu kun je je in één keer aan al die goede voornemens houden door te komen Salsa dansen! Omdat wij ook weten dat dat een flink eind uit je comfortzone is bieden we je graag een gratis proefles aan bij SalsaClub Adam Noord. Van de tropische klanken van Salsa gaat je humeur met sprongen vooruit; bewegen is goed, maar dansen is leuker…


De SalsaClub verzorgt professionele laagdrempelige Salsalessen op vele niveaus en verschillende dagen, als ook Salsa feesten in Amsterdam-Noord. Op vrijdagmiddag zijn er Salsalessen voor 50plussers in Landsmeer. Vanaf vrijdag 5 januari start het nieuwe lesseizoen bij de SalsaClub. Heb je ook twee linkervoeten en totaal geen ritmegevoel? Je mag de eerste les geheel vrijblijvend als proefles volgen en aan het eind van de les beslissen over de rest van de cursus. Je zit dus nergens aan vast! Je bent zowel met als zonder partner van harte welkom bij de SalsaClub. Kom je zonder partner kunnen we niet op voorhand je plaats garanderen.
Vrijdag 5 januari om 20.30 uur is de 1e les/proefles voor Salsa Beginners. Hiervoor is geen danservaring vereist. Vrijdag 5 januari om 14.00 is de proefles voor 50窻 in Dienstencentrum Landsmeer. Heb je al salsadanservaring en wil je een proefles volgen, neem even contact op, dan kijken we welk niveau voor jou geschikt is. Voor informatie, aanmelden, locaties en overige niveaus: Kijk op www.salsaclubadamnoord.nl of bel Annetje op 06-41613334.

Artikel geplaatst op donderdag 28 december 2017 - 11:28