Rodi

Met Clusius VMBO-groen ben je klaar voor de toekomst

(Foto: aangeleverd)

NOORD - Van de vertrouwde basisschool naar het voortgezet onderwijs is voor leerlingen vaak een grote stap. Het is dan belangrijk dat je een veilige school vindt waar je met plezier naar toe gaat. Bij het Clusius College lukt dat zeker want op de relatief kleine vestiging in Amsterdam-Noord is er volop aandacht voor je en kun je doen waar je goed in bent of goed in wilt worden.


Het Clusius College is écht anders dan andere vmbo’s door de aandacht voor natuur, duurzaamheid, gezonde voeding en beweging. Dit komt vooral terug in onze praktijkvakken, maar ook tijdens allerlei projecten waarbij de theorievakken worden betrokken. Omdat jij houdt van denken en vooral doen, wordt het leren lekker praktisch gehouden.
Niemand leert op eenzelfde manier. Daarom kun je via verschillende leerwegen je vmbo-diploma halen. Bij het Clusius College in Amsterdam-Noord worden de basisberoepsgerichte en kaderberoepsgerichte leerweg aangeboden.
Welke leerweg je ook volgt, bij het Clusius vmbo haal je het beste in jezelf naar boven. De meeste leerlingen stromen na vmbo door naar het mbo waar ze worden opgeleid tot een prima vakman of vakvrouw. Dat is voor jou natuurlijk nog ver weg dus eerst maar op een leuke en ’groene’ manier je vmbo-diploma halen.

Artikel geplaatst op woensdag 10 januari 2018 - 09:24