Rodi

Goed op gewicht met Fysiotherapiepraktijk Goed

NOORD - Voor wie het niet alleen maar bij goede voornemens wil laten is het nú het moment om goed in beweging te komen en wat overtollige kilo’s kwijt te raken. Fysiotherapie Goed Amsterdam Noord kan daarbij helpen met zowel voedingsadviezen als een intensief beweegprogramma. De resultaten van de laatste groep waren heel positief: iedereen is 5 kilo of meer afgevallen. Daarbij is de groep vooral enthousiast omdat het is gelukt om meer te bewegen en gezonder te eten, een gezondere leefstijl die dus goed vol te houden is en blijft. De eerstvolgende groep gaat dinsdagavond 23 januari weer van start.


Tijdens het programma 'Goed op gewicht' wordt er op een actieve manier gewerkt aan motivatie, voedingspatroon en beweging. Met tips en opdrachten wordt er gewerkt aan het verminderen van het gewicht. Iedere deelnemer krijgt een eigen stappenteller om de dagelijkse hoeveelheid beweging te meten. Doelstelling van het programma is niet alleen om af te vallen maar ook om de kennis en motivatie te krijgen om de activiteiten na het programma zelfstandig voort te zetten. Behalve informatie-avonden en activiteiten in groepsverband omvat het programma ook een opbouwend fitnessprogramma onder begeleiding van de fysiotherapeut, aangepast aan de persoonlijke mogelijkheden. Bovendien krijgt iedereen ook een persoonlijk voedingsadvies van de diëtiste. Het beweegprogramma wordt geheel of gedeeltelijk vergoed door de aanvullende zorgverzekering van Achmea.
Voor meer informatie Fysiotherapie Goed Amsterdam Noord, 020-4910120, contact@fysiotherapiegoed.nl of www.fysiotherapiegoed.nl.          

Artikel geplaatst op maandag 15 januari 2018 - 11:06