Rodi

Schoenmakerij Waterland heeft passie voor schoenen

NOORD - "Hoe mooi is dat? Als je je werk je hobby kan noemen", dat zijn de woorden van de gepassioneerde gilde schoenmaker, Martin de Graauw. Schoenmakerij Waterland heeft het gilde keurmerk. Dit houdt in dat hij merken als Van Bommel en Van Lier met originele materialen mag en kan repareren.


Tevens heeft De Graauw al zeer veel mooie reparaties gedaan van bijvoorbeeld Sendra's en Magnanni schoenen. Meer daarover is te vinden op de Facebook-pagina van de schoenmakerij. Naast schoenreparatie heeft de winkel aan het Waterlandplein een ruim assortiment echt lederen tassen en koffers. “Voor een zeer voordelige prijs, dit kan doordat wij zelf in het buitenland inkopen. “ Martin biedt artikelen aan waar hij zelf achterstaat met een goede garantie. De Graauw is ook gespecialiseerd in sloten, cilinders en sleutels. Hij heeft ook een buitendienstservice en werkt met het politie keurmerk gecertificeerde materialen. “Kom vrijblijvend naar de winkel voor informatie, het is gratis parkeren op het Waterlandplein met de blauwe kaart.”
Schoenmakerij Waterland, Waterlandplein 261 B, geopend dinsdag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Zie www.martins-sloten.com/schoenmakerij-waterland en Facebook 'Schoenmakerij Waterland'.

Artikel geplaatst op maandag 15 januari 2018 - 11:28