Rodi

24/7 sporten bij Anytime Fitness Amsterdam-Noord

(Foto: aangeleverd)

AMSTERDAM-NOORD - Bij Anytime Fitness op de Noordkaperweg in Amsterdam-Noord kan 24/7 worden gesport. Hoe fijn is dat? Binnenkomen wanneer je maar wilt met je eigen sleutel. Zelfs midden in de nacht. Bij deze sportclub is de allernieuwste apparatuur te vinden, kan men deelnemen aan verschillende groepslessen en zelfs aan een virtueel programma. Een ander pluspunt is de vakkundige begeleiding en de personal training.


"Bij veel sportscholen worden de mensen maar een beetje aan hun lot overgelaten. Ze doen maar wat en hebben geen idee of ze goed bezig zijn. Bij ons wordt iedereen goed begeleid", vertelt manager - en een van de personal trainers - bij Anytime Fitness Conner Brakenhoff. Wie net dat extra zetje nodig heeft kan ook gebruik maken van een personal trainer. "Voor sommige mensen is het moeilijk om de motivatie vast te houden en dan biedt personal training uitkomst." Allereerst vindt er dan een intakegesprek plaats. "Er moet wel een klik tussen de trainer en de klant zijn want anders gaat het natuurlijk niet werken", vervolgt Brakenhoff. "Vervolgens start de trainingsperiode en wordt gewerkt aan de persoonlijke doelen."
Wie de club zelf wil ervaren kan een proefperiodepas aanvragen. Dan kan er zeven dagen gratis worden gesport. Anytime Fitness Amsterdam-Noord, Noordkaperweg 5 in Amsterdam, 020-2298099. www.anytimefitness.nl. Kijk ook eens voor een sfeerimpressie van de sportclub op Facebook bij Anytime Fitness Amsterdam-Noord.

Artikel geplaatst op zondag 11 februari 2018 - 11:47